Nieuws

Even voorstellen… onze nieuwste sponsor Brandevoortse Hoeve

De Brandevoortse Hoeve is per 1 februari 2018 sponsor bij TVW. In deel drie van ons voorstelrondje van sponsors vertelt Maikel Habraken van de Brandevoortse Hoeve waarom hij sponsor is geworden van onze mooie verenging.

Sinds wanneer ben je sponsor van TVW?
“Sinds begin februari van dit jaar.”


Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
“Wij willen graag een stukje meer naamsbekendheid creëren in Nuenen. Stiekem ben je vanuit Nuenen best wel snel bij ons hier in Brandevoort, dus voor zowel ons bedrijf als voor de mensen in Nuenen is het wellicht een interessante samenwerking.”

Voor welke periode sponsor je de vereniging?
“Voor minimaal drie jaar en als het van beide kanten bevalt misschien nog wel een stuk langer.”

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?
“Wij proberen op deze wijze meer naamsbekendheid te genereren en nieuwe contacten te leggen in Nuenen.”

Wat is het voordeel voor TVW-leden?
“We verzorgen voor de jongere leden een keer per jaar een leuke dag in de Speelschuur en ons maisdoolhof en bieden materiële steun wanneer er vanuit TVW activiteiten en evenementen georganiseerd worden.”

Speel je zelf ook tennis of doe je aan een andere sport?
“Nee, helaas heb ik daar te weinig tijd voor met een druk bedrijf en gezinsleven.”

Vertel wat meer over je organisatie:
“De Brandevoortse Hoeve is een van oorsprong boerenbedrijf in Helmond, gelegen aan de rand van de mooie wijk Brandevoort. Nadat wij onze boerderij op Diepenbroek moesten verlaten voor de verdere bouw van de wijk, zijn we op de huidige locatie gestart met het concept van de Brandevoortse Hoeve. Wij zijn een zogeheten ‘family entertainment center’ met indoor speelschuur, waarmee we vooral gericht zijn op gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast hebben we een boerderijwinkel waarin we onder meer onze eigen geteelde producten verkopen zoals asperges en aardbeien. Aan de overzijde hebben wij een groot terras en boerderijgedeelte met een kleine kaart. Ook hebben we twee zalen die geschikt zijn voor vergaderingen en bedrijfsuitjes of bijvoorbeeld familiedagen.”

Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?
“Iedereen is van harte welkom om eens bij ons te komen kijken. Zeker straks als het wat warmer weer is kun je via een mooie landelijke route vanuit Nuenen naar Brandevoort fietsen door het groene landschap. En dan gezellig bij ons uitrusten en bijkomen met een drankje en iets lekkers erbij.”

« Terug

» Nieuws archief