Nieuws

Even voorstellen… onze nieuwste sponsor Rooijmans Print en Druk



Rooijmans Print en Druk
is per 21 februari 2018 sponsor bij TV Wettenseind. Hierbij deel vier van het voorstelrondje van onze sponsors. Eigenaar Gerard Rooijmans vertelt meer over zijn bedrijf en waarom bij ervoor heeft gekozen om TVW te sponsoren.


Sinds wanneer ben je sponsor van TVW?
“Wij zijn sponsor sinds 21 februari 2018.”


Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
“Wij maken al jaren drukwerk voor TV Wettenseind en vinden het fijn dat dit nu ook nog meer zichtbaar wordt bij de vereniging.”

Voor welke periode sponsor je de vereniging?
“Sowieso voor de komende 3 jaar.”

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?
“Met name een stuk naamsbekendheid en uitbreiding van het sponsornetwerk.”

Wat is het voordeel voor TVW-leden?
“Wij sponsoren printwerk voor de vereniging en bieden TVW-leden een mooie korting tot 30 april 2018 (zie de laatste vraag).”

Speel je zelf ook tennis of doe je aan een andere sport?
“Ik speel geen tennis, maar beoefen de sport Brazilian Jiu Jitsu.”

Vertel wat meer over je organisatie:
“Rooijmans print en druk is een drukkerij en printservice gevestigd in Nuenen. Een echt familiebedrijf dat al ruim 30 jaar geleden is gestart door Gerard Rooijmans senior. Sander en Gerard Rooijmans junior hebben het bedrijf verder uitgebouwd tot een moderne drukkerij waar kwaliteit en klantvriendelijkheid een vanzelfsprekendheid is.”

Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?
“Wij hebben sinds kort een nieuwe website waar iedereen eenvoudig kaarten kan ontwerpen en bestellen. Kijk maar eens op www.kaartjesprinten.nl. Bovendien loopt er vanaf nu een kortingsactie: namelijk 33% korting op kaarten die besteld worden voor 30 april met de code: KAARTJESPRINTEN33#.”

« Terug

» Nieuws archief