Nieuws

Interne competitie TV Wettenseind wordt WeCaLi World Cup!

Interne competitie TV Wettenseind wordt WeCaLi World Cup!

Door tegenvallende deelname de afgelopen jaren hebben we de opzet van onze interne competitie vanaf dit jaar veranderd. We gaan stoppen met de herendubbels op de zaterdag en gaan alleen nog maar door met een mixcompetitie op de zondag. De naam interne competitie hebben we veranderd in WeCaLi World Cup waarbij ieder ingeschreven team een landsnaam gaat krijgen. Naast TV Wettenseind, doet ook De Lissevoort en TV Carolus uit Helmond mee aan de WeCaLi World Cup.

 

We hebben om te beginnen twee poules gemaakt. Poule A (niveau 6/7), Poule B (niveau 7/8/9). Als er genoeg animo is om ook een niveau 6+ poule te starten, laat het ons dan weten. Dan kunnen we dit in overweging nemen.

 

Inschrijven met minimaal 4 mensen (2 heren/2 dames). 6 is ons advies. Op een zondag zal er gestart worden om 10.00 uur waarna de dag meestal rond 14.00 uur is afgesloten. Er wordt een herendubbel, damesdubbel en twee mixen gespeeld.

 

Het thuisspelende team regelt net zoals bij de officiële competitie iets lekkers voor bij de koffie en een lunch. De periode van de World Cup is oktober tot maart waarbij er gemiddeld 1 keer per maand gespeeld gaat worden (afhankelijk van het animo).

 

Na de inschrijfperiode zal er een indeling gemaakt worden van de dagen waarop gespeeld kan worden. Weet je nu al dat je verhinderd bent op een zondag. Geef dit dan aan bij de aanmelding zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ook is het mogelijk om een team te beginnen met spelers van de andere verenigingen.

 

Kosten voor deelname is 10 euro per team en de ballen dienen zelf geregeld te worden.

 

We hopen dat dit nieuwe initiatief zal leiden tot vele gezellige tennis zondagen!

 

De WeCaLi World Cup is ook een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en alvast te wennen aan het spelen van competitie tegen

andere teams.

 

Inschrijven kan vanaf nu maar wees er snel bij, want vol is vol!

 

Wat gaat er in het kort veranderen:

 

  • Geen herendubbel competitie meer op de zaterdag.
  • Interne competitie wordt WeCaLi World Cup.
  • Niet alleen wedstrijden op ons eigen park.
  • Wedstrijden tegen leden van andere verenigingen.
  • Ballen dienen zelf geregeld te worden.
  • Teams mogen bestaan uit leden van TV Wettenseind/TV De Lissevoort en TV Carolus.

 

« Terug

» Nieuws archief