Nieuws

Winst voor TV Wettenseind tijdens eerste Battle of Nuenen!

Winst voor TV Wettenseind tijdens eerste Battle of Nuenen
Afgelopen vrijdag stond de eerste Battle of Nuenen op het programma. De Battle of Nuenen is een nieuw initiatief tussen de tennisverenigingen TV Wettenseind en De Lissevoort waar tijdens een avond tennis de strijd om de Battle of Nuenen Cup op het spel staat. De Battle stond eerder dit jaar op het programma, maar kon toen wegens sneeuwval helaas niet doorgaan. De wedstrijden werden gespeeld op het tennispark van TV Wettenseind.

 

Mooi deelnemersveld

Met een deelnemersveld van 70 was de organisatie zeer tevreden. Tijdens de Battle of Nuenen speelden leden van TV Wettenseind en De Lissevoort in drie verschillende categorieën (speelsterktes open, 6/7 en 8/9) wedstrijden van 45 minuten tegen elkaar. De gespeelde games werden bij elkaar opgeteld en na drie kwartier was er dan een winnaar, verliezer of een gelijkspel. Deze uitslag werd genoteerd en op het einde van de avond werden alle uitslagen bij elkaar opgeteld enis de winnaar van de eerste Battle of Nuenen bekend gemaakt door de organisatie.

 

Battle of Nuenen Cup

De eerste Battle of Nuenen werd gewonnen door TV Wettenseind die de Battle of Nuenen cup nu tot de volgende editie een mooi plekje heeft gegeven in de kantine. 

Later dit jaar volgt de replay op het park van De Lissevoort waarbij De Lissevoort kan proberen om de mooie cup terug te veroveren.

 

Afsluiting

Uiteraard was er na de laatste wedstrijd nog tijd voor een borrel en hapjes. Met een gezellig muziekje en een groep leuke mensen hebben de deelnemers nog fijn nagepraat en werd er af en toe zelfs even meegezongen en gedanst. De verenigingen kijken uit naar de replay bij De Lissevoort later dit jaar. 

 

Kijk hier voor de foto's

 

 

« Terug

» Nieuws archief