Nieuws

Elfde Open VET-toernooi bij TV Wettenseind groot succes

Van 16 juni tot 24 juni werd de elfde editie van het VET-toernooi bij TV Wettenseind georganiseerd. Dit actueel rating toernooi staat in de omgeving bekend om de gezelligheid en de mooie spannende wedstrijden. Ook wordt er gedurende de hele week goed voor de deelnemers gezorgd. Iedere avond werden de lekkerste hapjes verzorgd door verschillende vrijwilligers. Ook had de organisatie wederom goed zijn best gedaan en was het park weer mooi aangekleed. De hapjes en aankleding werden mede mogelijk gemaakt door de diverse sponsoren. 



 

Het toernooi wordt al elf jaar door dezelfde TVW-leden georganiseerd. Joris de Bok, Erwin van Dijk, Maria Lukken en Marian van Koesveld zijn de drijvende kracht achter dit toernooi en zorgen ervoor dat de wedstrijden perfect worden ingedeeld. En dat is niet altijd makkelijk met 283 deelnemers. Zij hebben 243 wedstrijden ingepland in 27 verschillende categorieën. Tijdens de finaledag waren er veel toeschouwers en werd er druk aangemoedigd langs de banen. Een prachtig toernooi en op de foto’s is de gezelligheid goed te zien.

 

Vrijwilligers

Dit toernooi is uiteraard niet alleen mogelijk gemaakt door vier personen. Ook hebben een grote groep vrijwilligers geholpen met het serveren van drankjes en het verzorgen van de aankleding. Mensen die mee hebben geholpen voor, tijdens en na het toernooi om het de deelnemers zo aangenaam mogelijk te maken. En dat is goed gelukt.   

 

Sponsors

Zo’n mooi toernooi is natuurlijk bijna onmogelijk zonder sponsoren. Zo zorgde Bakkertje Bol iedere dag voor lekkere taartjes voor bij de koffie en heerlijke worstenbroodjes voor bij de borrel. Riny van Kessel verzorgde de hele week gezonde snacks en op de finalezondag aardbeien met slagroom. De ijsjes in het finaleweekend kwamen van IJssalon Italia. Andere sponsoren zijn: AB+, Autobedrijf v.d Wildenberg, Sani-Dump, Storms IPS, Tuincentrum Coppelmans en WESS. Dank aan alle sponsoren voor hun bijdrage. 

 

Planning

Uiteraard staat het VET-toernooi weer op de planning volgend jaar. TV Wettenseind kijkt er nu alweer naar uit om iedereen te verwelkomen. 

 

Klik hier voor de foto's.

« Terug

» Nieuws archief