Nieuws

KNLTB-voorjaarscompetitie 2019

Het is weer tijd om  voorbereidingen te treffen voor de KNLTB-voorjaarscompetitie 2019. Wij willen graag gaan inventariseren welke teams aan deze competitie willen meedoen. Teams kunnen zich tot 15 december 2018 aanmelden. Dit gaat vanaf nu  via een digitaal aanmeldingsformulier dat op onze website staat. Teams dienen bij voorkeur uit zes spelers te bestaan en iedere speler moet alle speeldagen beschikbaar te zijn. De competitiebijdrage is € 90 per seniorteam en € 70 voor een juniorteam en voor de 8/9-teams.

De resultaten tellen mee voor de speelsterkte van het DSS-systeem. Een overzicht van het aanbod en de speeldagen staan op de website. 

Ook tijdens de voorjaarscompetitie blijft de regeling voor de bardienst op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van kracht. Teams ontvangen wederom een mail van bardienstbeheer en dienen twee personen aan te melden voor de bardienst.  

Voor de KNLTB-voorjaarscompetitie 2019  zijn de in het verleden opgebouwde rechten vervallen. Voor de voorjaarscompetitie 2019 wordt de klasse bepaald door de KNLTB  op basis van het teamgemiddelde. Het maakt dus niet uit of jouw team vorig jaar kampioen is geworden en eigenlijk zou promoveren. Na 2019 geldt in de voorjaarscompetitie weer de gebruikelijke promotie/degradatieregeling.

Voor verdere informatie verwijs ik naar onze website.

Jac Franssen, verenigingscompetitieleider, competitieleider@tvwettenseind.nl

« Terug

» Nieuws archief