Nieuws

WeCaLi World Cup nu al een groot succes!

Afgelopen zondag was al weer de tweede speelronde van de WeCaLi World Cup wat een nieuw initiatiefis van de tennisverenigingen TV Wettenseind, TV Carolus uit Helmond en TV De Lissevoort.

 

 

In vier verschillende poules die zoveel mogelijk op speelsterkte zijn ingedeeld strijden verschillende landen tegen elkaar op de drie parken van de deelnemende verenigingen. De landen zijn geïnspireerd op de tennissers in de top van de ATP wereldranglijst. Er wordt op vijf zondagochtenden tijdens de winterperiode gespeeld, een heren- en damesdubbel en twee mixpartijen. Tijdens de zesde speeldag met alle teams wordt er een toss georganiseerd met als afsluiting een verzorgde lunch, waar ook de poulewinnaars bekend worden gemaakt. De winnaars ontvangen een door SporTed uit Mierlo beschikbaar gestelde wisseltrofee. 

 

Aan deze eerste editie doen maar liefst 22 landen mee en er is nu al veel animo voor de volgende editie. Belangrijk bij de WeCaLi is sportiviteit, gezelligheid en lekker een balletje slaan tijdens de winterperiode. De thuisspelende teams verzorgen de lunch voor hun tegenstanderen en bij TV Carolus worden de broodjes verzorgd door de club zelf.

  

Volg de WeCaLi via onze site.

« Terug

» Nieuws archief