Nieuws

Inschrijven KNLTB-voorjaarscompetitie senioren 2020

Het is vanaf nu mogelijk om je team via het inschrijfformulier aan te melden voor de KNLTB-voorjaarscompetitie in 2020. Klik op aanbod om te zien welke inschrijfmogelijkheden er zijn en op speeldagen om te zien wat de speeldagen zijn. De bijdrage voor deelname aan de competitie is 90 euro per team. Voor de 8&9 competitie is deze bijdrage 70 euro. 

Wij adviseren om met minimaal zes spelers in te schrijven waarbij iedere speler zoveel mogelijk dagen beschikbaar is om mee te doen. De resultaten van de voorjaarscompetitie tellen mee voor de speelsterkte van het DSS-systeem. Een uitzondering is de 8&9 competitie voor beginnende (competitie) spelers.

Heb je nog geen team maar wil je toch competitie spelen? Meld je dan individueel aan bij de competitieleiding zodat ze in de gaten kunnen houden of er ergens een plekje vrij is of dat ze je naam door kunnen geven als een team een invaller zoekt.

Vragen? De competitieleiding (Jac Franssen, Angela Tienstra en Nicky Karremans) is te bereiken via: competitieleider@tvwettenseind.nl

Inschrijven kan tot 1 december!

« Terug

» Nieuws archief