Nieuws

Inschrijven KNLTB-voorjaarscompetitie junioren 2020

Vanaf nu kunnen onze junioren weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2020! De sluitingsdatum van inschrijven is 1 december. Lees hier alles over het aanbod, de speeldagen en inschrijving.

De trainers en Technische Commissie van TVW vinden het belangrijk dat kinderen meedoen aan de competitie omdat het goed en leerzaam is om naast te trainen ook wedstrijden te spelen. Kinderen boeken sneller vooruitgang en bovendien is het ook gezellig om samen met vriendjes en vriendinnetjes een team te vormen en samen te strijden tegen andere verenigingen in de regio.


 

Tenniskids (7-11 jaar)
Van 7 tot ongeveer 11 jaar heeft de KNLTB hiervoor Tenniskids opgezet waarbij er in de kleuren ROOD (enkels) ORANJE (enkels en dubbels) en GROEN (4 enkels en 2 dubbels) steeds een stap verder wordt gegaan qua bal, speelveld en regels.  Er wordt gespeeld met de kleur bal van de naam van de competitie.

Junioren competitie (11-17 jaar)
Vanaf 11 jaar is er de junioren competitie (gele bal) die vanaf 2020 nog beter is afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugd tot en met 17 jaar.


Betrokkenheid ouders
We willen ouders graag betrekken bij de compettie en vragen jullie om je in te zetten als captain van een team, minimaal een keer voor vervoer te zorgen en een wedstrijd te begeleiden. Zonder jullie inzet is het onmogelijk om de competitie in goede banen te leiden, dus laat weten wat je graag wilt doen via: tc@tvwettenseind.nl of 
bastrainingen@gmail.com​​​​​​​

 

« Terug

» Nieuws archief