Nieuws

Zaterdag 24 september start de jaarlijkse Grote Clubactie en TV Wettenseind doet hier ook dit jaar weer aan mee!

Zaterdag 24 september start de jaarlijkse Grote Clubactie en TV Wettenseind doet hier ook dit jaar weer aan mee!

Tijdens deze actie gaan onze jeugdleden loten verkopen via hun persoonlijke verkooppagina van de Grote Clubactie. Ook aan jullie, de senioren leden, willen we vragen een lot of meerdere loten te kopen (of verkopen) voor onze vereniging. De opbrengst gaat dit jaar naar het uitbreiden van de speelvoorzieningen voor de jeugdleden op ons park. De afgelopen jaren zijn er een tafelvoetbaltafel en een trampoline aangeschaft met de opbrengsten van de Grote Clubactie. De speelfaciliteiten willen we graag uitbreiden met extra speelvoorzieningen, zoals een stevige tennispaal. Hierbij kunnen we jullie bijdrage goed gebruiken!

Loten kopen

Een lot kost € 3,00 en 80% van de opbrengst gaat direct naar onze vereniging. Wij krijgen dus voor ieder verkocht lot € 2,40. Ken je een jeugdlid dat wel een extra zakcentje heeft verdiend? Dan kun je via onderstaande link zijn/ haar naam opgeven en ontvangt het jeugdlid per verkocht lot € 0,50. 

Leuke prijzen

Uiteraard kun je per gekocht lot zelf ook mooie prijzen winnen. De hoofdprijs is €100.000 en verder is er een auto of keukencheque te winnen. Kijk voor alle prijzen hier. De trekking is op 8 december. Wil je ons direct steunen? Ga dan snel naar onze website en koop je lot(en).   

Alvast super bedankt voor jullie bijdrage namens de jeugdleden van onze club! 

Namens de Jeugdcommissie, 

Caroline, Mirjam en Brigit 

« Terug

» Nieuws archief