Nieuws

Nieuwe sponsor: APS Personeelservices

Per wanneer worden jullie sponsor van TVW?

APS Personeelservices is sinds maart 2022 sponsor van TV Wettenseind. 

Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?

Voor APS Personeelservices is ons regionale karakter één van de belangrijkste kernwaardes. Niet voor niets dat onze drie vestigingen in de dorpskernen van Nuenen, Son en Schijndel liggen. Lokale betrokkenheid staat hierbij hoog in het vaandel. Lokaal contact, investeren in de jeugd maar ook het sponsoren van diverse vereniging zijn voorbeelden van onze actiepunten. Waarom we hebben gekozen voor TV Wettenseind is niet alleen de ligging in het prachtige Nuenen maar ook omdat het kleine gezellig karakter past bij ons eigen imago van ‘gezelligste familiebedrijf van de regio’. Vraag dit maar na aan onze collega Corianne Wijnands, zij is regelmatig op de tennisbanen van TV Wettenseind te vinden om een APS PersoneelService te slaan.

Voor welke periode sponsor je de vereniging?

Onze intentie is om TV Wettenseind voor de langere termijn te blijven sponsoren. 

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?

 

Omdat ons hoofdkantoor in Nuenen is gevestigd en wij al 35 jaar actief zijn in dit mooie dorp, hopen wij dat iedereen ons inmiddels kent. Maar een advertentie en mooie winddoeken op de tennisbaan kan ervoor zorgen dat de stap naar ons karakteristieke kantoor aan de Berg te komen bezoeken, sneller gemaakt wordt. Dit geldt zowel voor werkzoekende als voor ondernemers die op zoek zijn naar personeel. Maar ook niet te vergeten de jeugd van Nuenen voor wie wij elk jaar met veel succes een groot vakantiewerkproject op poten zetten, zodat ze via APS hun eerste werkervaring op kunnen doen. 

Kortom hopen wij hiermee onze lokale betrokkenheid  en naamsbekendheid in Nuenen weer een beetje te vergroten. 

Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?

 

APS Personeelservices is er voor jou als werkzoekende of ondernemer op zoek naar personeel. Onze focus ligt op de regio waardoor ons vacature- en personeelsaanbod zich richt op bijna alle branches en op elk niveau. 

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan, bijbaan, vakantiewerk of nieuw personeel? Racket niet langer en kom naar APS Personeelservices aan de Berg 47 in Nuenen of bel naar 040-2836990.

 

Marcel en Catrien Coolen 

« Terug

» Nieuws archief