Nieuws

Even voorstellen… onze nieuwste sponsor New Balanz

New Balanz is per 1 maart sponsor van TVW. Eigenaresse Aswintha van Beek vertelt waarom ze ervoor heeft gekozen om onze club te gaan sponsoren. Ook heeft ze een mooie aanbieding voor TVW-leden.

“Graag stel ik me voor als nieuwe sponsor van jullie mooie club”, begint Aswintha enthousiast. “Via Dennis Ringeling ben ik vanaf maart voor drie jaar sponsor geworden van TVW. Dennis is gestart als succesvol cliënt in mijn praktijk en onze fijne samenwerking mag nog even voortduren, daar hij pas net over de helft van zijn persoonlijke doel is. Maar nu gaan we dus ook op een andere manier samenwerken. Het grappige is dat ik tot mijn 18e zelf ook bij TVW getennist heb en competitie heb gespeeld, dus van affiniteit met de club is wel degelijk sprake. Een aantal studies, een man en een kind verder woon ik weer in Nuenen en heb ik de tennissport weer opgepakt, maar nu als lid van de Lissevoort. Verder heb ik thuis allerlei fitnessapparatuur staan waar ik nagenoeg dagelijks gebruik van maak.”

Sport en voeding
“Sport en voeding zijn natuurlijk twee onlosmakelijke aspecten, ook bij tennis, dus de link met mijn praktijk is dan ook snel gelegd. Een praktijk thuis en inmiddels al ruim een jaar een tweede locatie in de sportschool Anytime Fitness in Nuenen. In de praktijk geef ik voedingsadvies en leefstijltraining aan allerlei verschillende leeftijdscategorieën met diverse problematiek. Te denken valt aan overgewicht, emotie-eten, ondergewicht, spiermassa-opbouw, enz. Ik hoop dat ik ook voor TVW-leden van toegevoegde waarde kan zijn op het gebied van gezondheid en voeding. Voeding is van cruciaal belang voor je gezondheid en sportprestaties. Met de juiste voeding heb je voldoende energie, raak je minder snel vermoeid, herstel je sneller van inspanning, blijft je vochtbalans op peil en verminder je het risico op lichamelijke klachten. Wil je gezond tennissen en goed presteren, dan verdient voeding dus zeker je aandacht. Weet je niet waar je moet beginnen of twijfel je aan je huidige eetpatroon? Laat me een eetpatroon-analyse en een voedingstest doen en ga lekker aan de slag met mijn op maat gesneden tips.”

Aanbieding voor TVW-leden
“Wist je dat ik woensdag 4 april exclusief voor TVW-leden een workshop “Simpel Slank” geef?” Van 19.00 tot 22.00 uur leer je voor maar €29,- welke vorm van voeding en/ of afvallen het beste bij jou past op een informatieve, praktische, toegankelijke en overzichtelijke manier. Schrijf je nu samen met je tennismaatje(s) in, ben er snel bij want de groepsgrootte is maximaal acht personen. Bovendien: je zorgverzekeraar vergoedt dit bedrag mogelijk in een aanvullend pakket. Heel graag tot ziens!

Met vriendelijk groet,
Aswintha van Beek
aswintha@newbalanz.nl 
www.newbalanz.nl
06-31042597

« Terug

» Nieuws archief