Nieuws

RSP Makelaars uit Eindhoven exclusief partner jeugd TV Wettenseind

Tennisvereniging Wettenseind heeft een exclusieve sponsorovereenkomst afgesloten met RSP Makelaars uit Eindhoven voor de shirts van de jongste jeugdleden. De tennisclub wilde al langer voor alle jeugdteams dezelfde uitstraling hebben, zodat tijdens de competitiedagen en World Tour de kinderen als team goed zichtbaar en herkenbaar zijn op alle parken in de regio.


Worldtour Oranje team draagt de gesponsorde shirts

Het logo van RSP Makelaars is drie jaar lang op alle shirts van de jeugd te zien en daarnaast is een mooi sponsorbord van RSP Makelaars langs de tennisbaan geplaatst. Als leverancier voor de shirts is TV Wettenseind een partnership aangegaan met D&J Workwear + Premium Gifts, leverancier van hoogwaardige bedrijfskleding, promotiekleding, custom made artikelen en premium gifts in Brabant. 

“Ik begon zelf als klein jongetje bij TVW en nu mijn zoons ook zijn gaan tennissen wilde ik graag iets terugdoen voor de club”, aldus Folkert Franssen, bedrijfsmakelaar bij RSP Makelaars. “Onze organisatie is blij om een bijdrage te leveren aan een vereniging die veel voor de jeugdleden organiseert.” 

 

Karin Joosten, voorzitter van TV Wettenseind: “Ik ben erg trots op deze mooie samenwerking. Wij zijn als vereniging hard aan het werk om jeugdleden enthousiast te maken voor de tennissport en door ze allemaal een eigen shirt te bieden voelen ze zich echt verbonden met de club en komen ze bij andere verenigingen ook als team binnen.”

« Terug

» Nieuws archief