Nieuws

Even voorstellen… onze nieuwste sponsor Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is per 1 oktober sponsor van TVW. Commercieel manager en lid van TVW vertelt waarom hij ervoor heeft gekozen om onze club te sponsoren. 

Sinds wanneer zijn jullie sponsor van TVW?
Hoppenbrouwers Techniek is sinds oktober 2018 trotse sponsor van Tennisvereniging Wettenseind.


Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
Cor-Jan Briggen is actief bij de tennisvereniging en tevens commercieel manager bij Hoppenbrouwers Techniek in Best. In 2018 heeft Elbeto Techniek BV uit Best zich aangesloten bij Hoppenbrouwers Techniek. “We werken hard aan de bekendheid van de naam Hoppenbrouwers in deze regio en daar is sponsoring een mooi middel voor.” Daarnaast is Cor-Jan Briggen nu onze ‘Hoppenbrouwers-ambassadeur’ binnen de tennisvereniging.

Voor welke periode sponsor je de vereniging?
“In ieder geval tot oktober 2020.

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?
“We werken aan de naamsbekendheid van Hoppenbrouwers in de regio en we zien het als kans om nieuwe contacten te maken en wie weet kunnen we in de toekomst nog meer betekenen voor de vereniging en voor de leden. De vereniging biedt ons ook de mogelijkheid om onze evenementen onder de aandacht te brengen, zoals onze jaarlijkse open dag en banenavonden.”

Vertel wat meer over je organisatie:
“Hoppenbrouwers Techniek is een modern installatiebedrijf en levert specialistische én integrale oplossingen voor zakelijke en particuliere klanten.  We zijn gespecialiseerd in zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties, industriële automatisering, duurzame energie en daken. We streven naar duurzaam ondernemen en willen de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Inmiddels hebben we zes vestigingen in Noord-Brabant en twee vestigingen boven de rivieren, namelijk in Nijmegen en Utrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen praktijkschool waarin we de jeugd die een BBL-opleiding volgt opleiden tot technische vakmensen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s en proberen de jeugd al zo vroeg mogelijk te enthousiasmeren voor techniek.”

Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?
“Jaarlijks hebben we onze open dag, meestal in februari, waarbij iedereen welkom is om een kijkje te nemen in ons bedrijf.  In 2019 staat de open dag gepland op 24 februari. We zouden het leuk vinden om ook de leden van TV Wettenseind deze dag te verwelkomen.”

Voor een actueel overzicht van de evenementen bij Hoppenbrouwers Techniek kun je terecht op: www.hoppenbrouwerstechniek.nl/actueel/evenementen
 

« Terug

» Nieuws archief