Nieuws

Nieuwe sponsor: Slaapstudio StijnSlaapstudio Stijn is per 1 maart sponsor van TV Wettenseind. Stijn van Bree, eigenaar van Slaapstudio Stijn, vertelt waarom hij heeft gekozen om onze club te sponsoren.

 

Sinds wanneer ben je sponsor van TVW?
Slaapstudio Stijn is per 1 maart 2019 sponsor van Tennisvereniging Wettenseind.

 

Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
Om eerlijk te zijn; omdat Dennis Ringeling mij vroeg om te sponsoren en ik hem al heel lang ken.Zijn ouders wonen tegenover ons en zij tennissen ook behoorlijk fanatiek.Tevens sponsor ik ook de andere tennisvereniging de Lissevoort. Daarnaast vind ik sportclubs sponsoren een goede zet, want ze zeggen niet voor niets dat zitten het nieuwe roken is.Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je gezond eet, voldoende water drinkt, regelmatig sport en goed slaapt, het leven er een stuk beter uitziet!

 

 

Voor welke periode sponsor je de vereniging?
Minimaal voor drie jaar en wellicht bevalt het zo goed dat ik overweeg om het langer te doen.

 

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?

Ondersteuning van een mooie en een goede sportvereniging die inmiddels alweer de nodige jaren actief is. Het is altijd goed om een link te leggen tussen voldoende bewegen en goed slapen. Wanneer je te weinig beweegt gaat dit ten koste van je gezondheid en dit geldt ook zeker voor te weinig en/of slecht slapen.Goed slapen is de motor om overdag goed te functioneren, zowel fysiek als mentaal. Mensen kunnen nu eenmaal niet zonder slaap…

 

Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?

Blijf vooral doorgaan met de leuke dingen, zoals onder andere tennissen, maar vergeet vooral ook niet het belang van goed slapen.Kom voor een goed bed, matras of boxspring naar Slaapstudio Stijn en laat je ongedwongen, deskundig adviseren over het slaapsysteem dat het best bij je past. Ook voor bedtextiel ben je bij ons op het juiste adres met tevens de mogelijkheid om hoofdkussens eerst op proef te krijgen.Graag tot ziens bij Slaapstudio Stijn aan de Opwettenseweg 81.

 

« Terug

» Nieuws archief