Nieuws

Schrijf je in voor ons nieuwe toernooi: SporTed Open 2019

Wij zijn erg trots dat we, naast ons succesvolle VET-toernooi, er nog een toernooi bij hebben. Van 10 tot en met 18 augustus organiseert TVW het eerste SporTed Open toernooi.  

Het SporTed Open is een actueel rating 17+ toernooi en wordt door een groep jonge enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Eindelijk hebben we nu een toernooi waar ook onze jongere leden aan deel kunnen nemen. Uiteraard is het toernooi voor iedereen die van leuke wedstrijden, gezellige avonden en spannende finales houdt. 
 

Er kan worden ingeschreven in alle categorieën én iedereen die lid is van een tennisvereniging kan zich inschrijven. Heb je altijd al eens willen tennissen met een familielid, vriend, buurman of collega die bij een andere tennisclub lid is, dan is dit een mooi moment.
 

Het belooft een prachtige week te worden met veel gezelligheid en mooie wedstrijden. Schrijf je dus snel in via toernooi.nl.
Heb je vragen of wil je je aanmelden als vrijwilliger tijdens ons toernooi? Laat het ons weten via: Sportedopen@gmail.com

 

« Terug

» Nieuws archief