Nieuws

SporTed Open groot succes

Van 10 t/m 18 augustus hebben we ons eerste open 17+ toernooi georganiseerd. Met een groot deelnemersveld van 260 spelers was het een drukbezocht toernooi. Er zijn 274 wedstrijden gespeeld en de jongste deelnemer was 16 en de oudste 69 jaar. De toernooicommissie had het hele park in tropische sferen aangekleed en de sfeer was de hele week erg goed.Toernooicommissie (v.l.n.r.): Nicky, Raymond, Angela, Jasper, Nathalie, Dennis & Bart
 

Tropisch

Hoewel we in augustus regelmatig tropische temperaturen hebben in Nederland, was dat deze week niet het geval. De voorspellingen waren zelfs slecht, maar op een paar buien na, hebben we een fantastische (droge) week gehad. Iedere avond werden er hapjes verzorgd voor de spelers, maar ook de toeschouwers werden getrakteerd op snacks. 

 

Feestavond

Op vrijdagavond werd een optreden verzorgd door Tropical Piano en is er volop gefeest. Deze avond stond de barbecue aan en kreeg iedereen heerlijke worstjes, kipfilet en hamburgers. Met een enthousiast organisatiecomité bleef het nog lang onrustig…

 

Finaleweekend

Tijdens het finaleweekend kwam er dan ook veel positieve feedback van de deelnemers en bezoekers. Iedereen vond het een geweldig georganiseerd toernooi en dat bleek ook uit de opkomst op de finalezondag. Alle finalisten werden met een golfkarretje naar de baan gereden en dat zag er erg leuk uit. De prijsuitreiking werd opgevolgd door een loterij, waar veel leuke prijzen werden gewonnen.

 

Sponsoren

Wij bedanken de toernooicommissie – Nicky, Raymond, Angela, Jasper, Nathalie, Dennis en Bart – voor een geweldige week. Ook bedanken we alle andere vrijwilligers die de bardienst en hapjes hebben verzorgd. Dit toernooi was uiteraard niet mogelijk geweest zonder sponsoren. Dank aan: SporTed, Bakkertje Bol, Tafeltje 19, I Fratelli, Restaurant Pezzaz, Le Souris, Riny van Kessel, D'n Kleine Dommel, Kwekerij Jansen, Kortmann Adviesgroep, Driessen Bouw Asten BV, Jansen Interieurspuiterij, Quik Service, Van Keulen Elektrotechnisch Buro, Move Along, NHB Hekwerk en Karin van Deursen Edelsmid. 

 

Uiteraard gaan we volgend jaar door met dit gezellige toernooi. We hopen in 2020 nog meer deelnemers te verwelkomen!

« Terug

» Nieuws archief