Nieuws

The Sushi Company Nuenen nieuwe sponsor TV Wettenseind


We hebben er weer een nieuwe sponsor bij: The Sushi Company. Kevin Wong, eigenaar van The Sushi Company, vertelt waarom hij heeft gekozen om onze club te sponsoren.

Sinds wanneer zijn jullie sponsor van TVW?
The Sushi Company Nuenen is per 1 november 2019 sponsor van TV Wettenseind geworden.

Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
Wij zijn nu ruim een jaar (sinds september 2018) gevestigd aan de Vincent van Goghstraat in Nuenen en vinden het belangrijk dat mensen op de hoogte zijn van ons concept. Wij staan voor gezond en vers eten en dat combineert natuurlijk goed met een sportief (tennis)leven.  

Voor welke periode sponsor je de vereniging?
We hebben een contract getekend voor drie jaar.

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?
Veel mensen in Nuenen weten nog niet van ons bestaan. Door deze sponsoring willen wij extra naamsbekendheid creëren bij mensen die ons nog niet kennen. We bieden alle TVW-leden een korting van 10 procent bij elke bestelling op vertoon van de KNLTB-pas bij afhalen en met de actiecode: tsc_tvw als er online wordt afgerekend.

Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?
Beweging en lekker gezond eten zijn erg belangrijk. Veel mensen hebben het druk en dan schiet een verse maaltijd er soms bij in. Daarom is het bij ons supermakkelijk om snel je bestelling online te plaatsen. Je kunt ervoor kiezen om de maaltijd dan thuis te laten bezorgen of zelf af te halen. We zien je graag binnenkort bij The Sushi Company aan de Vincent van Goghstraat 36.

« Terug

» Nieuws archief