Nieuws

Nieuwe sponsor Broodjesbar de HeerlijkheidMiranda van Kessel heeft al een aantal jaren een gezellige broodjesbar in Nuenen en is onlangs lid geworden van onze club. We zijn heel blij dat ze onze vereniging gaat sponsoren en nodigen onze leden uit eens een lekker broodje of gezonde salade bij haar te bestellen. Ook verzorgt de Heerlijkheid zakelijke lunches.  

 

Per wanneer worden jullie sponsor van TVW?
Broodjesbar de Heerlijkheid Nuenen gaat TV Wettenseind sponsoren per 1 juli 2020.

 

Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
Ik heb veel affiniteit met sport en met name tennis, ik ben zelf sinds kort gaan tennissen bij TV Wettenseind en lid geworden van de vereniging. In het dagelijks leven run ik een broodjeszaak genaamd de Heerlijkheid te Nuenen. Graag wil ik, naast het steunen van mijn vereniging, meer naamsbekendheid geven aan mijn broodjeszaak.

 

Voor welke periode sponsor je de vereniging?
Ik sponsor de vereniging de komende 3 jaar, tot 30 juni 2023, met de intentie voor verlenging en een langere samenwerking.

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?

Het voordeel van het sponsoren vind ik op de eerste plaats het steunen van mijn eigen vereniging waar ik lid van ben. Tevens, zoals ik al eerder aangaf, hoop ik hiermee ook op meer naamsbekendheid van mijn broodjeszaak als zelfstandige Nuenense ondernemer. 

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Eeneind 2 in Nuenen, de Huufkes 14. Vaak spreken wij, vanwege onze locatie, veelal bedrijven aan die daar gevestigd zijn of gevestigd op omliggende industrieterreinen. Je kunt bij ons eten afhalen, maar het ook ter plekke nuttigen in onze gezellige zitruimte. Wij werken met of zonder bestelling vooraf. Ook verzorgen wij complete lunches voor bedrijven. 

Door de sponsoring, in dit geval door spandoeken die komen te hangen op het tennispark, hoop ik uiteraard meer naamsbekendheid te bereiken en zo ook mensen (of leden en gasten in dit geval) aan te spreken om bij mij eens een overheerlijk én gezond broodje of een lekkere salade te komen eten.

 

Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?

Leden van TV Wettenseind krijgen op vertoon van hun ledenpas een korting van 10 procent op alle broodjes en salades die wij serveren. 

« Terug

» Nieuws archief