Nieuws

SporTed Open 17+ toernooi groot succes

Van 15 t/m 23 augustus hebben we ons tweede open 17+ toernooi georganiseerd. Met een groot deelnemersveld van 300 spelers was het een goed bezocht toernooi. Er zijn 321 wedstrijden gespeeld. De toernooicommissie had het hele park in tropische sferen aangekleed en de sfeer was de hele week erg goed.


 

Tropisch

Augustus was een tropische maand in Nederland, maar gelukkig waren de temperaturen in de toernooiweek iets gedaald. Prima temperaturen om te tennissen en op 1,5 meter afstand een drankje en hapje te nuttigen op het terras. Het terras was voor deze week speciaal uitgebreid, zodat iedereen op veilige afstand kon proosten. 

 

Finaleweekend

Tijdens het finaleweekend kwam er dan ook veel positieve feedback van de deelnemers en bezoekers. Iedereen vond het een geweldig georganiseerd toernooi, ondanks dat iedereen wat meer afstand tot elkaar moest houden. Ook was er een alternatieve prijsuitreiking, waarbij winnaars meteen na het spelen van de wedstrijd hun prijs ontvingen met een glaasje heerlijke bubbels. 

 

Sponsoren

We bedanken de toernooicommissie – Nicky, Angela, Jasper, Joost, Niels, Nathalie en Dennis – voor de organisatie. Ook bedanken we alle andere vrijwilligers die hebben gezorgd dat alles in goede banen liep. Dit toernooi was uiteraard niet mogelijk geweest zonder sponsoren. Dank aan: SporTed, Bakkertje Bol, Tafeltje 19, I Fratelli, Restaurant Pezzaz, Le Souris, Kortmann Adviesgroep, Restaurant Olijf, Karin van Deursen Edelsmid en Slijterij André van Lieshout.

« Terug

» Nieuws archief