Nieuws

Grote clubactie groot succes!

Dit jaar hebben we voor het eerst meegedaan met de Grote clubactie. Het doel waar de jeugdleden loten voor gingen verkopen was een mooie grote trampoline op ons park. Lucas Ringeling en Quinn Franssen waren met 86 en 48 loten de beste verkopers.

Mooi eindresultaat

Naast de verkopende jeugdleden hebben ook verschillende bedrijven meegedaan. Ifratelli, Signinc, Cafetaria Vinnies, Van Egdom Security BV, Docters Tegelwerken, Strumade Build Services, Kinderopvang De Buitentuin, Jan van 't Hof schilder- en spuitwerken en Vakgarage Van den Wildenberg kochten allemaal een Superlot en droegen daardoor ook een steentje bij aan het mooie eindresultaat van de actie. 

 

 

Met 729 verkochte loten hebben we maar liefst 1734,20 verdiend voor een trampoline die in het voorjaar geplaatst gaat worden. Bij de trampoline wordt een mooi bord geplaatst met daarop een dankwoord aan alle verkopende jeugdleden en bedrijven die mee hebben gedaan om de trampoline te realiseren. Al met al een groot succes voor onze jeugdleden waarvoor namens het bestuur de jeugdleden en sponsoren enorm worden bedankt! Voor de leden die een lot hebben gekocht, kijk even op de webiste om te zien of je een prijs hebt gewonnen.

« Terug

» Nieuws archief