Nieuws

Bas van der Leegte benoemd tot Lid van Verdienste bij zijn afscheid

Vandaag heeft hoofdtrainer Bas van der Leegte zijn laatste les gegeven aan de jeugd van TV Wettenseind. Na een periode van 20 jaar lesgeven, heeft Bas besloten daarmee te stoppen om meer thuis te kunnen zijn en tijd te besteden aan zijn gezin. Tijdens een bescheiden (want Corona), maar feestelijk afscheidsmoment heeft het bestuur Bas benoemd tot Lid van Verdienste van TV Wettenseind.

Bas neemt afscheid met het mooie resultaat van 250 lessende leden onder vijf trainers. 

Vandaag werd werd hij voor de gelegenheid geïnterviewd door de Lokale Omroep Nuenen en kreeg hij uit handen van Voorzitter van de Technische commissie, Dennis Ringeling op een IPad zo'n vijftig afscheidsfilmpjes te zien van de kinderen die hij afgelopen jaren allemaal les heeft gegeven. Ook de trainers namen via een filmpje afscheid van Bas met mooie woorden.

Het laatste filmpje kwam van Dennis Ringeling die Bas bedankte voor de jarenlange samenwerking. De Technische commissie en hoofdtrainer hebben in al die jaren samen iets heel moois neergezet op de club waar verder op voortgeborduurd kan gaan worden.

Als laatste verrassing overhandigde Dennis een certificaat aan Bas waarop te zien was dat het bestuur van TV Wettenseind hem heeft benoemd tot lid van verdienste voor de club voor al zijn inzet in de afgelopen 20 jaar voor TV Wettenseind.  

« Terug

» Nieuws archief