Nieuws

TV Wettenseind Vakantie Tennisweek 30 augustus tot 3 september

Dit jaar eindigen we de zomervakantie met een super leuke tennisweek van 30 augustus t/m 3 september.

 

Onder leiding van jullie trainers Annelies, Noortje, Tim en Coen wordt er iedere dag van 9.00 – 16.00 uur gewerkt aan de tennistechniek, spel en wedstrijdvormen, conditie en voetenwerk, enkel- en dubbelspel tactiek, andere balspellen en nog veel meer. En natuurlijk is er ook veel tijd voor heel veel plezier!

De TV Wettenseind Vakantie Tennisweek wordt georganiseerd op het park van TV Wettenseind. Je kunt je aanmelden voor de hele week of voor 1 of meerdere dagen.

 

Kruis je keuze aan op het inschrijfformulier. De kosten voor de hele week zijn € 125,-  De kosten per ‘losse’ dag zijn € 25,-  Iedere dag inclusief lunch.

Voor deze week bestaat ook de mogelijkheid om niet leden mee te laten doen, je kunt dus dan ook een vriend of vriendin vragen of ze mee willen doen!

 

Belangrijk voor de ouder(s): U kunt uw kind ’s morgens brengen en (uiterlijk) om 16.00 uur weer ophalen. Afhankelijk van de dan geldende regels mag u eventueel ook blijven kijken.

 

Wil je meedoen aan de TV Wettenseind Vakantie Tennisweek? Lever dan het inschrijfstrookje van het inschrijfformulier  in bij je trainer of stuur een mail naar: Info@tennisschoolcoen.nl

 

Inschrijven kan tot en met 24 juli, je krijgt hierna via de mail een bevestiging van deelname.

« Terug

» Nieuws archief