Nieuws

Christiaan Rexwinkel Vrijwillger van het jaar 2023

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandag maakte het bestuur bekend dat Christian Rexwinkel is benoemd tot vrijwilliger van het jaar 2023. Ter ere van hem zal het looppad naar het paviljoen een jaar lang de Christian Rexwinkellaan heten.

Christian is al jaren verantwoordelijk voor het maken van het bardienstrooster en de daarbij behorende toegang tot het paviljoen. Christian stelt het rooster open aan leden om in te schrijven en hij vult de gaten met leden, die zich nog niet hebben opgegeven, zodat de bar op bijna alle momenten van de week, waar veelvuldig getennist wordt, open is voor het bestellen van een welverdiende consumptie.

 

Er zijn al heel wat iconen deze vrijwilliger voorgegaan. Het is ieder jaar weer leuk om uit onze vrijwilligers een persoon in het zonnetje te mogen zetten. Ook dit jaar hebben we weer een parel gevonden. Het bestuur heeft dit jaar de keuze laten vallen op een lid, wat niet zo vaak op de voorgrond treedt.

  • Dit lid voert al een aantal jaren een taak uit die zeer belangrijk is voor onze vereniging. Eerst in een duo-rol en nu al enige tijd solistisch. (met zeer gewaardeerde achtervang)
  • Dit lid krijgt met enige regelmaat mail te verwerken, waarbij de toonstelling niet altijd gedefinieerd kan worden als “gezellig” of “vriendelijk”.
  • De antwoorden van dit lid, zijn daarentegen wel altijd vriendelijk en correct.
  • Daarnaast zoekt dit lid dan ook nog eens in veel gevallen naar een oplossing voor een ontstaan probleem. Als het nodig is komt dit lid ook nog naar het park gereden om het op te lossen.
  • Saillant detail is, dat dit lid, door blessureleed, zelf al een tijd niet speelt, maar zich toch volledig in blijft zetten voor onze vereniging.

Ik maak dan ook met plezier bekend, dat het bestuur heeft gekozen als vrijwilliger van het jaar 2023:

Christian Rexwinkel

Omdat Christian niet altijd op de voorgrond treedt, lijkt het me goed om wat meer te vertellen. Christian is verantwoordelijk voor het maken van het bardienstrooster en de daarbij behorende toegang tot het paviljoen. Christian stelt het rooster open aan leden om in te schrijven en hij vult de gaten met leden, die zich nog niet hebben opgegeven, zodat de bar op bijna alle momenten van de week, waar veelvuldig getennist wordt, open is voor het bestellen van een welverdiende consumptie.

Wanneer er problemen zijn met een bardienst, probeert Christian te helpen om het op te lossen, echter het blijft wel de verantwoordelijkheid van het ingedeelde lid zelf.

Ik wil overigens zijn voorganger en achtervang Sjef Bergers toch graag eervol benoemen, want Sjef heeft deze (soms misschien wat ondankbare, maar zeer belangrijke taak) voor Christian ook ruim 10 jaar vervult.

Christian, gefeliciteerd met deze ere-titel. Je hebt hem verdiend. Bedankt voor het zo goed invullen van deze taak.

« Terug

» Nieuws archief