Nieuws

Dennis Ringeling benoemd tot Lid van Verdienste

Afgelopen maandag werd Dennis Ringeling tijdens de Algemene Ledenvergadering van TV Wettenseind benoemd tot Lid van Verdienste.

Soms komen er leden voorbij, die het beeld wat ze hebben van hun vereniging niet alleen onderling delen in theorie, maar die ook het besluit nemen om hier daadwerkelijk wat mee te willen doen. Met die visie, met dat doel, is Dennis Ringeling in 2016 in het bestuur gestapt. Vanaf 2017 als commissaris Technische Commissie, een rol waarin hij ontzettend veel verschillende verantwoordelijkheden op zich nam.

Door zijn gedrevenheid heeft Dennis heel wat bereikt voor onze vereniging. De wijze waarop hij sponsoren heeft benaderd en de resultaten daarvan hebben TV Wettenseind de uitstraling gegeven die het nu heeft. Daarnaast heeft hij altijd in samenwerking met de tennistrainers ervoor gezorgd dat het aanbod voor de jeugd werd verbeterd. Daarmee werd een mooie basis neergelegd voor jeugd om in een vereniging waar breedtesport voorop staat, zich te transformeren naar leuke tennissers op hun eigen niveau.

Het bestuur bedankt Dennis voor zijn jarenlange, tomeloze inzet, waarbij hij als een volwaardig artiest heel wat bordjes op stokken draaiende heeft gehouden. Het is dan ook een eer om hem tot Lid van Verdienste te mogen benoemen.

De volledige voordrachtstekst van het bestuur, zoals voorgelezen tijdens de ALV van 04 maart j.l.

Binnen verenigingen heb je altijd heel wat leden die ideeën hebben over de eigen vereniging die niet altijd overeenkomen met wat een bestuur doet of zich als doel stelt. Dan kunnen leden onderling wat bespreken of in sommige gevallen zelfs mopperen, maar daar blijft het dan ook bij. Soms komen er echter leden voorbij, die het beeld wat ze hebben van hun vereniging niet alleen onderling delen in theorie, maar die ook het besluit nemen om hier daadwerkelijk wat mee te willen doen. Met die visie, met dat doel, is Dennis Ringeling in het  bestuur gestapt, nadat het toenmalige bestuur een brandmail had gestuurd om hulp te krijgen. In eerste instantie startte Dennis in 2016 als secretaris, maar vanaf 2017 werd hij commissaris Technische Commissie (en heel wat taken meer). Dennis deelde al snel zijn visie met Ingrid van de Nieuwenhof, die besloot om hem hierbij te helpen. Zij zorgden voor een frisse wind over het tennispark, waarbij ik de resultaten en werkzaamheden van vorige besturen zeker niet wil bagatelliseren overigens.  

Wanneer ik Dennis in 1 woord zou moeten beschrijven, dan is dat enorm moeilijk. Daarom neem ik de vrijheid om dit met twee woorden te doen. (is nog niet makkelijk, maar daar moet het maar mee lukken) Gedreven en transformatie.

De gedrevenheid van Dennis is een enorm belangrijke kernkwaliteit. Door zijn gedrevenheid heeft Dennis heel wat bereikt voor onze vereniging. Als je nu op het park komt en het beeld wat je hebt van ons paviljoen in combinatie met sponsoruitingen, is mede door de gedrevenheid van Dennis zo geworden. De wijze waarop hij sponsoren heeft benaderd en de resultaten daarvan, hebben Wettenseind extra mogelijkheden gegeven om de uitstraling te hebben, die het nu heeft. Dennis heeft wel ervaren dat zijn gedrevenheid niet bij anderen standaard in het genenpakket zit, dit was dan wel eens moeilijk te accepteren. Daarnaast is bij Dennis een afspraak heilig, hij komt deze altijd na en verwacht dat ook van anderen uiteraard.

Nu naar transformatie. Dennis heeft in samenwerking met tennistrainers (Bas is uiteindelijk opgevolgd door Coen (daar heeft Dennis heel wat tijd in gestoken)) gekeken, hoe de jeugd zich het beste kan ontwikkelen in de tennissport en daar met zijn TC een kader voor neergezet. (ondersteund door de KNLTB) Daarmee werd een mooie basis neergelegd voor jeugd om in een vereniging waar breedtesport voorop staat, zich te transformeren naar leuke tennissers op hun eigen nivo.

Naast de transformatie van het park en het technisch en sponsorbeleid, is Dennis het laatste jaar zelf ook getransformeerd. Niet alleen zijn fysiek, maar ook zijn favoriete sport. Dennis speelt meer padel dan tennis en hoopt dan ook nog steeds om dat op “zijn” club ooit te kunnen spelen.

Ondanks dat hij zelf niet veel meer tennist, blijft hij nog steeds actief voor de club. Met Simone samen de tenniskids en op dit moment heeft hij nog altijd de contacten met sponsoren.

Het bestuur heeft Dennis al bedankt voor zijn jarenlange, tomeloze inzet, waarbij hij als een volwaardig artiest heel wat bordjes op stokken draaiende heeft gehouden. Graag geven wij de leden nu ook de mogelijkheid om hun waardering te uiten, door Dennis lid van verdienste te maken van TV Wettenseind.

« Terug

» Nieuws archief